• 0 Items - 0.00lei
    • Nu sunt produse în coș.

29.00lei49.00lei buc

Infernul Pasiunii Vol.1, Carolina Hills

Două caractere opuse, dar încăpățânate, sunt pe cale să zguduie pământul, căci Infernul Pasiunii ce i-a transformat în victime colaterale trezește emoții și sentimente vii, punându-le la încercare fiecare pas pe care-l fac.

CARTE CARTE CU AUTOGRAF EBOOK
Înlătură
EAN: 0789554780278 Ediție modificată Iulie 2021 464 978-606-95277-9-5 CH-01-1 , , ,

După o noapte zbuciumată ce o trimite pe Karin Sanders spre propria-i damnare, viața sa se schimbă radical. Privirea electrizant de albastră ce stârnește reacții necunoscute în interiorul ei o face să realizeze că tocmai a pășit în iadul propriu, cu drum fără întoarcere. Necunoscând termenul „a renunța”, Mason Cross a fost descris de nenumărate ori ca fiind un diavol în adevăratul sens al cuvântului, însă doar cu cine merită. Cu un suflet încărcat de cicatrici, inima sa nu a cunoscut semnificația afecțiunii, iar trecutul pare să-l pândească din întuneric, nelăsându-i rănile adânc ascunse de multă vreme să rămână acolo unde își au locul. Două caractere opuse, dar încăpățânate, sunt pe cale să zguduie pământul, căci Infernul Pasiunii ce i-a transformat în victime colaterale trezește emoții și sentimente vii, punându-le la încercare fiecare pas pe care-l fac.

Greutate 0.384 kg
Nume Opțiune

, ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

Despre Autor

"Încă de mic copil mi-a plăcut să privesc diferit ceea ce se întâmplă în jurul meu, dând frâu liber imaginației. Prietenii imaginari avuți încă de la o vârstă fragedă, m-au ajutat să dezvolt tot mai mult ceea ce eu voiam să "văd", dar niciodată n-am pus în scris pe hârtie, asta până la vârsta de 13-14 ani când am început să scriu primele mele poezii. "